luni, 19 noiembrie 2012

Despre TOSAINU ROMANIA

Bine ati venit pe blog-ul lui TOSAINU ROMANIA!

Canisa Riona Centrum s-a infiintat in 02.08.2012 , in dorinta de a promova cu RESPECT aceasta rasa TOSA INU conform originii sale ( Japonia) si pentru a promova exemplare  cat mai autentice , cu temperamentul si spiritul de lupta pentru care a fost creata initial .
Canisa noastra nu isi propune sa fie o ”ferma de reproductie”  !
Nu intentionam sa ”inmultim” rasa pentru ca TOSA INU nu este un simplu animal de companie !
Toti cei care incep sa indrageasca aceasta rasa si doresc sa-si achizitioneze un exemplar, trebuie sa detina deja primele notiuni elementare si sa studieze inainte ATENT implicarea in cresterea si educarea unui asemenea caine.
Nu suntem ” experti ” ai rasei , dar incercam prin toate informatiile acumulate prin studiu , sa ne aducem propria contributie la selectia rasei in mod corespunzator si responsabil !
Daca vor exista imperecheri , atunci ele vor fi ”sporadice” din exemplarele noastre si alte exemplare bine alese , iar cele obtinute sa le distribuim numai  ”cunoscatorilor” sau celor care stiu cu adevarat  importanta acestei selectii.
Cainii aflati in proprietatea noastra , sunt caini care au ramură genealogică japoneză , lucru confirmat prin pedigeele afisate in site-ul nostru.
Mentorul nostru este canisa Nikmajestik , cu ajutorul careia realizam acesta selectie a rasei , printr-o analiza atenta a ascendentilor si liniilor genealogice conform pedigree-lor … tinem sa-i multumim pe aceasta cale Nicoletei Crisan !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu